BEDRIJFSUITJEs IN ZANDVOORT

Zandvoort is het populairste strand van Nederland. In totaal 35 strandpaviljoens waar we uit kunnen kiezen. Er zijn alleen maar weinig paviljoens waar bedrijfsuitjes in het water georganiseerd mogen worden. Wij werken samen met de Safariclub. Het avontuurlijkste Strand paviljoen van Nederland. Speciaal voor dit paviljoen hebben we een op maat gemaakte Expeditie Robinson georganiseerd.

Safari Lodge

De Safari Club is een uniek strandpaviljoen gelegen aan de Zuid Boulevard van Zandvoort.

Het paviljoen is uitermate geschikt voor grote groepen. Beachproof heeft bij de Safari lodge al groepen ten grootte van 700 deelnemers mogen ontvangen. Met een groot parkeerterrein (de Zuid) op 300 meter afstand en nog geen 15 minuten wandelen van het NS en bus-station makkelijk bereikbaar voor iedereen. Speciaal voor kleinere groepen kun je terecht in een exclusief beachhouse met eigen opgang.

The Spot

Het sportiefste strandpaviljoen van Zandvoort. Dicht bij het NS station dus goed bereikbaar voor iedereen. Jaarlijks organiseren we verschillende bedrijfsuitjes bij the Spot. Altijd een relaxte sfeer en (h)eerlijke BBQ’s. Bij The Spot maken we vaak gebruik van een aparte ruimte met eigen terras. Lekker privé afgezonderd van de overige gasten.

De meest populaire bedrijfsuitjes in Zandvoort

De Bedrijfsuitjes