BEDRIJFSUITJES IN CASTRICUM

Het strand van Castricum is uitermate geschikt voor het doen van talloze leuke bedrijfsuitjes. Het is een lekker breed strand met uitstekende strandpaviljoens. Geschikte parkeerplaats en zelfs bereikbaar met openbaar vervoer. In samenwerking met onze strandpartners bieden we een uitgebreid scala aan activiteiten aan in Castricum.

Camping Bakkum

Voor deze camping bieden we elk jaar weer een uitgebreid aantal activiteiten aan. We organiseren Strandkampen, boogschieten en brandingraften voor de kinderen van deze camping. Groepen uit de groepsaccommodatie van deze camping staan regelmatig met ons op het strand. Bakkums Hoeve is een sfeervolle en comfortabele accommodatie. Een verblijf waar u zich bij binnenkomst direct thuis voelt. Een ideale accommodatie voor familiebijeenkomsten, vriendengroepen, vergaderen en meerdaagse zakelijke bijeenkomsten. Bakkums Hoeve is geschikt voor maximaal 26 personen.

Zie; www.kennemerduincampings.nl

Club Zand

Club Zand is een trendy strandpaviljoen op het strand van Castricum aan Zee. De relaxte sfeer en de wereldse menukaart zorgen voor een optimaal dagje ontspannen. De jongens van Club Zand hebben een exclusieve ruimte waar je met groepen gezellig kunt barbecueën. Lekker op je eigen terras en met twee stappen sta je met beide voeten op het strand van Castricum. Gezellig een BBQ met het personeel of het gehele bedrijf.
Club Zand staat voor chillen, onthaasten en relaxen op het strand van Castricum!
Kortom, Life’s a beach!

Zie; www.ClubZand.nl

De Bedrijfsuitjes