Bedrijfsuitjes in Egmond aan zee

Op het strand van Egmond worden regelmatig evenementen georganiseerd. Denk aan de nieuwjaarsduik en Egmond pier Egmond. Door de goede samenwerking met hotel Zuiderduin en het meest relaxte strandpaviljoen van Noord-Holland organiseren wij jaarlijks honderden uitjes op het strand. Egmond is met het uitgaansleven een hele leuke plek om een volledig georganiseerd weekend door te brengen.

Hotel Zuiderduin

Hotel Zuiderduin is een luxueus gastvrij hotel op slechts 100 meter van het strand. Een van Noord-Hollands grootste hotels heeft moderne hotelkamers die beschikken over een ruime badkamer met bad en/of douche en toilet. De kamers zijn allemaal rookvrij en hebben twee bedden. Verder zijn de kamers voorzien van een telefoon, radio en een multimedia televisie met onder meer recente films en muziek. Tegen betaling is er toegang tot draadloos internet of internet via de kabel.

zie; www.zuiderduin.nl

Strandpaviljoen De Tropen

Dit strandpaviljoen ligt mooi afgelegen op het strand van Egmond. Om deze reden het meest relaxte paviljoen van Noord-Holland. Geen groot paviljoen, maar knus en klein. Wij raden het tapas buffet aan.

Zie; www.detropen.info

De populairste bedrijfsuitjes van Egmond

Expeditie Robinson, Wie is de mol?, Beachevent en het uitwaai arrangement

De Bedrijfsuitjes