BEDRIJFSUITJES IN SCHOORL

Schoorl is onze thuisbasis. Al 15 jaar organiseren we hier uitjes op het strand en in de Schoorlse duinen. De natuur van Schoorl heeft alles voor het perfecte bedrijfsuitje. Leuke hotels in de duinen, mooie restaurants en een prachtig standpaviljoen. Voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden in Schoorl kijk je op www.djus.nl

Struin

Strandpaviljoen STRUIN is een paviljoen met een prachtig uitzicht naar alle windstreken. Volgens velen de mooiste plek aan de Hollandse kust. Waar anders kun je zó heerlijk eten met het strand, de zee en de Schoorlse duinen als een levend decor om je heen? Door de verhoogde ligging op de laatste duintop kun je het hele strand afkijken tot Ijmuiden aan toe. Rechts van je de majestueuze Hondsbossche Zeewering, het beeld van strandjutter Simon Gutker en het weidse achterliggende polderlandschap.

Zie; www.struin.nu

Strandhotel Camperduin

Op ongeveer 50 kilometer vanaf Amsterdam vindt je Strandhotel Camperduin; temidden van een natuurgebied dat bij velen bekendheid geniet vanwege haar hoge en gevarieerde duinen. Een gebied dat tevens wordt omringd door dijken, weilanden en het bekende vogelreservaat ‘De Putten’ achter de Hondsbossche zeewering. Strandhotel Camperduin bevindt zich op slechts 100 meter van de zee! Natuurlijk een perfecte plek om voor je bedrijfsuitje.

Zie; www.Strandhotel-Camperduin.nl

De Bedrijfsuitjes