Vlieg er eens lekker uit!

Het uitwaai arrangement

Het gevoel in de lucht aan een touwtje…. vandaag leren jullie de basis van het “nieuwe vliegeren”, geen klein driehoekje van stof met wat stokjes maar Matrassen, Kites & Stuntvliegers. Tijdens de Clinic ervaart men de kracht of souplesse van de verschillende soorten vliegers. Door de verschillende maten van 1,3 mtr tot 7,5 mtr is er  voor iedereen wel een juiste maat!

Het uitwaai arrangement kan worden uitgebreid met zeilfietsen of Blokarten. Zeilfietsen zijn driewielers met een surfzeil die met een vaart langs de zee en door de polder zeilen!!  Deze vorm van zeilen is voor iedereen geschikt van jong tot oud.

Ben jij klaar voor het gevecht met de elementen… Boek dan snel een workshop Kiten en beachgolf

DE ACTIVITEITEN

Let op: Het strand kenmerkt zich door wisselende condities. Afhankelijk van het weer en de omstandigheden wordt door het team van Beachproof de keuze van de 2 of 3 activiteiten bepaalt.

Vliegeren

Zowel met kleine (1,3m) kites als grote octopus vliegers.

Boogschieten

Trek ten strijde moedige ridders! En maak jezelf meester van de edele sport handboogschieten. Richt de pijl en schiet, wordt jij de Wilhem Tell van deze zenuwslopende wedstrijd?

Discgolf

Discgolf is een combinatie van frisbeeën en golfen, met de frisbee wordt gespeeld naar de ‘’pole holes” en met golfen naar de holes. Uiteraard wordt er vooraf geoefend op onze eigen driving ranch om vervolgens een minitoernooi te spelen op het strand.

Beachgolf

Beachgolf is de nieuwe sensatie op het gebied van sport en spel! Er wordt gespeeld op een 9-holes baan op het strand.

Blokarten en zeilfietsen

Zowel blokarten als zeilfietsen zijn activiteiten die goed passen bij een uitwaai arrangement. Tegen een meerprijs van € 12,50 kunnen we deze activiteiten dan ook aanbieden.

DE LOCATIES

Na of voor de activiteiten, lunchen, dineren, BBQ of gewoon borrelen? met onderstaande paviljoens werken wij samen;

WOEST CALLANTSOOG
DE TROPEN EGMOND AAN ZEE
CLUBZAND CASTRICUM AAN ZEE
SAFARICLUB ZANDVOORT
STRUIN SCHOORL/CAMPERDUIN

Optioneel programma

00.00 uur Ontvangst op locatie met een drankje
00.30 uur 1e ronde
01.45 uur Pauze; met een drankje en snack.
02.15 uur 2e ronde
03.30 uur Einde programma; prijsuitreiking. Tijd voor de BBQ

Prijs

Vanaf € 32,- p.p. excl. BTW