Racen langs de vloedlijn

Blowkarten

Blowkarten is het snelste uitje op het strand van Noord Holland. KNALLEN langs de vloedlijn in een kart met drie grote brede banden. Wij bouwen een mooi parcours op een afgesloten strand waar jij met je vrienden of collega’s je gang kunt gaan.

Ervaring is niet nodig want je pakt het blowkarten zo op. Ook als je nog nooit gezeild hebt, race je er zo vandoor. Wij beschikken over verschillende soorten zeil. Voor alle omstandigheden een ander zeil.

Blowkarten is een veilige activiteit. Door de brede wegligging slaat de blowkart niet snel om. Voor de zekerheid krijgt u een helm op en kunt u een gordel om doen. Mocht het te snel gaan draait u de kart gewoon met zijn neus tegen de wind in. je staan vanzelf weer stil!

Blowkarten in combinatie met een andere activiteit

Blowkarten is een ideale activiteit om te combineren met;

  • Brandingraften
  • Kiten
  • Suppen
  • Duin & Discgolf

Programma

00.00 uur Ontvangst in paviljoen op locatie
00.15 uur Briefing programma.
00.30 uur blowkarten
01.30 uur Eventueel een andere activiteit
02.30 uur Einde programma; Tijd voor borrel!

Optioneel
De borrel met prijsuitreiking zal naadloos doorlopen in een heerlijk diner of BBQ.

De tijden hangen af van het getij. Wij kunnen alleen met laagtij (laagwater) blokarten. Dan is er namelijk genoeg hard zand om te blokarten. Zie de getijden. Op deze website kun je kijken of er op de door jou gewenste datum en tijd gereden kan worden.

DE LOCATIES

Na of voor de activiteiten, lunchen, dineren, BBQ of gewoon borrelen? met onderstaande paviljoens werken wij samen. In Noord-Holland kunnen wij alleen blowkarten op de strand van Schoorl/Camperduin en Callantsoog;

WOEST CALLANTSOOG
STRUIN SCHOORL/CAMPERDUIN

MEER INFO EN RESERVERINGEN