Hoe goed ken jij je collega’s?

Wie is de mol?

Status en populariteit doen er niet toe, want in ieder team van directeur tot medewerker… van secretaresse tot portier…. iedereen weet allemaal evenveel op het moment dat ze het spel beginnen: helemaal niets…. Behalve één van ieder team. Die weet alles…..

Onder leiding van onze eigen Art Rooijakkers voeren de teams een tal van opdrachten uit. Om de proeven tot een goed einde te brengen, moeten ze samenwerken en elkaar vertrouwen. Alleen: wie is te vertrouwen en wie niet? Want de Mol (anoniem vanuit een ander team in uw groep geplaatst met als doel te chanteren) loert iedere minuut tijdens de vele opdrachten over uw schouders mee. De opdrachten zijn net als op TV spectaculair, angstaanjagend of ontroerend, maar altijd intrigerend. Er wordt een beroep gedaan op inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal op mensenkennis. Want is deze opdracht nu echt zo moeilijk …. Of ben jij de mol…..?

Waar is de Mol?, Wat voelt de Mol?, Wat ziet de Mol?, Hoe slim is de Mol? Daarnaast onderdelen als het Walk Talk en Tekenspel, Discgolf en/of Boogschieten. Een middag/avond van overwinningen, teleurstellingen, spelplezier, uitbarstingen, spanningen, ontluikende vriendschappen maar ook conflicten.

Ook proeven aan het grote avontuur…? En altijd al eens willen vragen… Wie is de mol…?

DE LOCATIES

Na of voor de activiteiten, lunchen, dineren, BBQ of gewoon borrelen? met onderstaande paviljoens werken wij samen;

Woest Callantsoog
De Tropen Egmond aan Zee
Clubzand Castricum aan Zee
Safariclub Zandvoort
Struin Schoorl/Camperduin

 

Optioneel programma

00.00 uur Ontvangst op locatie met een drankje
00.30 uur 1e ronde Wie is de mol?
01.45 uur Pauze; met een drankje en snack.
02.15 uur 2e ronde Wie is de mol?
03.30 uur Bekend making mol; prijsuitreiking. Tijd voor de BBQ

Prijs

Vanaf € 31,- p.p. excl. BTW (bij minimaal 15 deelnemers)

MEER INFO EN RESERVERINGEN