Kindervakanties zonder ouders

De leukste kindervakanties van Nederland

Beachproof organiseert verschillende kindervakanties in Noord-Holland. Een week lang surfen en chillen op het strand of survival op het strand en in de duinen. Je krijgt les van gecertificeerde instructeurs en er gaan geruchten dat de Nederlands Kampioen een les gaat geven! De surflessen worden gegeven op verschillende niveaus van cook tot crack. Aan het eind van de week, ontvang je een golfsurfdiploma! Zeker weten de leukste week van je vakantie! Wees gewaarschuwd: Golfsurfen is verslavend!

Bij onze kindervakanties staat de week in het teken van de leuke strand activiteiten zoals brandingraften, beachvolleybal, golfsurfen, zorbin, bodyboarden en stoere survival activiteiten als boogschieten, mega katapulten bouwen en een GPS Tocht. Kortom je hoeft je deze week geen moment te vervelen op dit uitdagende kamp.

Alle vakanties staan op djus.nl>>

Kindervakanties zonder ouders

In Schoorl (Noord-Holland) kun je de hele zomervakantie terecht in ons beachhouse aan het strand. In Schoorl kun je zowel een 5-daagse dagkamp zonder overnachting als een kindervakantie met overnachting doen.

Kindervakanties met je ouders

In Castricum (Noord-Holland) organiseren we zowel dag kampen als kindervakanties met de je ouders op camping Korfwater.

De Zomerkampen