Teamuitjes in NOORD-HOLLAND

Het ideale teamuitje bestaat! Wil jij met je team naar buiten? Naar het strand? Uitwaaien op het strand van Zandvoort of een van de andere Noord Hollandse stranden? Dan is beachproof jouw team!

Wij zijn gespecialiceerd in het organiseren van teamuitjes op de stranden van Noord Holland. We hebben verschillende strandpaviljoens, hotels en groepsaccommodaties direct op en aan het strand. Je kunt ons vinden op alle leuke stranden van Noord Holland.

We bestaan al ruim 15 jaar en hebben teamuitjes voor de meest uiteenlopende bedrijven georganiseerd. Zowel kleine teams als grote teams kunnen deelenemen aan onze uitjes.

Onze teamuitjes vinden plaats op de stranden van Egmond, CastricumZandvoortCallantsoog en Schoorl.

We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van grote en kleine groepen. We voeren alles zelf uit en weten daardoor precies wat nodig is voor een succesvolle dag. Van ontvangst tot de grote prijsuitreiking entertainen onze spelbegeleiders en instructeurs je dag.

Wat zijn nou de beste teamuitjes?

Bij een goed teamuitje wordt fun en teambuilding met elkaar gecombineerd. Jij en je collega’s worden op een enthousiaste manier uitgedaagd om met elkaar opdrachten en activiteiten tot een goed einde te brengen. Is jouw team het best? Dan winnen jullie het teamuitje. Onze uitjes bestaan uit actieve, creatieve en recreatieve opdrachten en activiteiten. Veel van de stranduitjes zijn in overleg samen te stellen. Wij adviseren jou graag! Niet al onze uitjes zijn geschikt, maar onderstaande uitjes zijn speciaal ontwikkeld en ideaal voor teambuilding.

Het beste actieve uitje
Beachevent
Het beste recreatieve uitje
Wie is de mol?
Mix van actief en recreatief
Expeditie Robinson

 

De Bedrijfsuitjes