De leukste week van jouw vakantie!

Strandkamp

Vijf dagen lang de leukste activiteiten op het strand, in de zee en in de duinen. Houd je van actie, avontuur en survival? Dan is dit zomerkamp echt iets voor jou! Het strandkamp is de leukste week van je vakantie en bomvol met de stoerste en leukste spellen en activiteiten zoals surfen, mega katapult bouwen en raften! Dit jaar voegen we er ‘survival’ aan toe! Kun jij net als Columbus een vlot bouwen en de vlag op het eiland veroveren? Of zoals Robinson Crusoe overleven op het eiland door water te dragen? Of ben jij meer een Freek in het wild die precies weet welke visjes wel of niet gegeten kunnen worden…?! Kortom, survival op het strand!

Het zomerkamp

Het strandkamp begint elke dag om 10:00 met een gezamenlijke activiteit, daarna wordt de groep in tweeën gesplitst. Eén groep gaat een strandactiviteit doen (bijvoorbeeld powerkiten of zandsculpturen) en één groep doet een wateractiviteit (bijvoorbeeld raften of surfen). Na het eerste dagdeel staat er een heerlijke lunch klaar op het paviljoen en kan het middagprogramma van start gaan waarbij de groepen met elkaar wisselen. Elke dag is gevuld met andere activiteiten. Naast de activiteiten hebben we nog een paar leuke verassingen voor de kinderen… Zeker weten de leukste week van de zomervakantie!

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

Elke dag is gevuld met veel afwisselende activiteiten op het strand, in zee en in het duin. We hebben een aantal activiteiten uitgelicht voor je!

Brandingraften

Brandingraften is de golven trotseren met een grote rubberen boot en één van onze meest spectaculaire activiteiten! Probeer te blijven zitten terwijl grote golven tegen de boot aanslaan en probeer verder te peddelen dan het andere team… Dit wordt lachen, gieren en brullen!

Powerkiten

Powerkiten is vliegeren met een extra grote vlieger en legt daarmee de basis voor het kitesurfen. Probeer de vlieger te controleren in de lucht en uiteindelijk ‘loops’ te maken. De allerkleinsten hangen samen met een instructeur aan de vlieger.

Bodyboarden

Tijdens het bodyboarden surf je liggend op een plankje de golven af richting de kust. Een unieke beleving die zorgt voor een grote glimlach op ieder gezicht! Lukt dit liggend? Dan is de volgende stap staand tijdens het golfsurfen!

Vlotten bouwen

Als onderdeel van ‘survival’ ga je met je team een vlot bouwen om als eerste de vlag te veroveren van de tegenstander! Ben je slim, behendig en snel genoeg om als eerste bij het eiland aan te komen?

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

Datum

Camperduin

Castricum

23 juli t/m 27 juli
VOLGEBOEKT € 265,- BOEK NU
30 juli t/m 3 augustus
€ 250,- BOEK NU  € 250,- BOEK NU
6 augustus t/m 10 augustus
€ 250,- BOEK NU  € 250,- BOEK NU
13 augustus t/m 17 augustus
€ 250,- BOEK NU  € 250,- BOEK NU
20 augustus t/m 24 augustus
€ 250,- BOEK NU  € 250,- BOEK NU
27 augustus t/m 30 augustus
€ 265,- BOEK NU  € 265,- BOEK NU

Of neem vrijblijvend een optie op één van de zomerkampweken!

 

Dagkamp

Deze prijs is inclusief begeleiding, alle materiaal, lunch, btw & verzekeringen.

Leeftijden

7 T/M 11 JAAR
12 T/M 15 JAAR

Strandkamp inclusief overnachting

De extra kosten zijn € 215,-. Deze prijs is inclusief overnachting op basis van 4 nachten in de beachfarm, 4 x ontbijt & diner, 5 x lunch, begeleiding, alle materiaal, verzekeringen & BTW. Alleen boekbaar voor 12+ *Optioneel bij te boeken voor het strandkamp inclusief overnachting is fietsverhuur (€35,-)

Leeftijden
12 T/M 15 JAAR

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

Sinds dit jaar is het mogelijk om te blijven slapen bij het strandkamp. Deze optie geldt alleen voor de leeftijdscategorie van 11 t/m 15 jaar en vindt plaats in onze speciaal ingerichte ‘Beach Farm’. De beachfarm is een knusse groepsaccommodatie op fietsafstand van het strandkamp. Hier staat een professioneel team klaar om kinderen een vakantie te bezorgen om nooit te vergeten! Kinderen worden hier na het zomerkamp opgevangen en zullen zich snel thuis voelen. Het team zorgt iedere avond weer voor een spetterend avondprogramma en leuke spellen waarbij een bonte avond natuurlijk niet mag ontbreken!

Faciliteiten

De Beachfarm is van alle gemakken voorzien. Zo is er een gezamenlijke binnen –en buitenriumte aanwezig, een grote keuken, meerdere slaapvertrekken en voldoende sanitair. In de gezamenlijke ruimte kunnen kinderen lekker chillen, spelen en hier staat iedere avond een heerlijke maaltijd klaar. In deze ruimte wordt tevens het avondprogramma verzorgd.

Avondprogramma

Het team van Beachproof is zeer ervaren in het begeleiden van kinderen en zorgt iedere avond weer voor een leuk programma. Zo wordt er een spelletjesavond, movienight en bonte avond georganiseerd. Een kampvuur mag natuurlijk ook niet ontbreken aan een zomerkamp!

Begin –en eindtijden

Het strandkamp begint op maandagochtend om 10:00 in Camperduin. Het adres is Heereweg 403, 1871 GL in Schoorl (Camperduin). Vrijdag om 16:00 kunnen de kinderen hier ook weer op worden gehaald. Wij zorgen ervoor dat de bagage van en naar de Beachfarm wordt gebracht.

Mocht het niet uitkomen om kinderen maandagochtend te brengen, dan is het mogelijk om de kinderen op zondagavond al te brengen. De kosten voor de extra overnachting bedragen €30,-.

Fiets

De beachfarm ligt op ongeveer 10 minuten fietsen van het strandkamp, kinderen dienen zelf een fiets mee te nemen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kan er een fiets gehuurd worden voor €35,-. Wil je een fiets huren? Geef dit aan op het boekingsformulier bij ‘opmerkingen’.

Aantallen locatie

Het strandkamp gaat door bij een minimum van 8 deelnemers en kent een maximum van 40 deelnemers.

FOTO’S
ZIE HIER FOTO’S DE WAKER IN PETTEN

 

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

MEER INFO EN RESERVERINGEN




Mijn kinderen willen graag bij vriendjes of vriendinnetjes in dezelfde groep geplaatst worden, kan dat?

Jazeker, wij houden hier altijd rekening mee. Geef je voorkeur aan bij “opmerkingen” onderaan het aanmeldingsformulier.

Hoe groot zijn de groepen normaal gesproken?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 kinderen per groep. Bij een grotere groep worden kinderen in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

Is het strandkamp geschikt voor kinderen die alleen komen?

Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, zodat je tijdens het strandkamp nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

Is het strandkamp geschikt voor kinderen met een bijzonderheid?

Ja, hoewel onze instructeurs en begeleiders niet gespecialiseerd zijn in het begeleiden van kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, zijn zij hier wel ervaren en kundig in door jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen. Geef bij het aanmelden bij ‘opmerkingen’ aan om welke bijzonderheid het gaat of neem persoonlijk even contact op met ons.

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergiën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

Wat is het grootste verschil tussen een surfkamp en strandkamp?

Bij het surfkamp wordt, mits de omstandigheden het toelaten, elke dag gesurft. De focus ligt dus echt bij het golfsurfen en kinderen volgen een lesprogramma zodat zij elke dag weer iets bijleren. Bij het strandkamp is surfen een los onderdeel van het kamp en weegt net zo zwaar als andere activiteiten zoals zorbing, raften of strandspellen. Daarnaast is het surfkamp het meeste geschikt voor iets oudere kinderen en het strandkamp past het beste bij wat jongere kinderen.

Wat doen jullie bij slecht weer?

Het strandkamp gaat altijd door. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma klaar staan in een binnenruimte.

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@beachproof.nl

 

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

Elke dag is weer anders op het strandkamp en gevuld met toffe activiteiten. Wil je weten hoe zo’n typische dag op het strandkamp eruit ziet? Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven!

Dagkamp

10:00 – 10:30 Beginspel & gezamenlijk opbouwen strandkamp
10:30 – 11:30 Survival: Vlotten bouwen & mega katapult bouwen
11:30 – 12:00 Tijd om te chillen!
12:00 – 13:30 Surfles
13:30 – 15:00 King of the Raft: Brandingraften
15:00 – 15:30 Korren & zeekennis
15:30 – 16:00 Eindspel en afbouwen strandkamp

 

Met overnachting

08:30 – 09:30 Opstaan, ontbijten en klaarmaken voor vertrek naar het strand
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het strandkamp
10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven beschreven staat
16:00 – 16:15 Gezamenlijk fietsen naar de beachfarm
16:30 – 18:00 Eigen tijd
18:00 – 19:00 Avondeten in de beachfarm
19:30 – 21:00 Quiznight!

 

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

Dagkamp

Iedere dag krijgen de kinderen een gezonde en voedzame lunch op het strandpaviljoen. Dit is tevens het moment om even uit te rusten van alle activiteiten. Tijdens de lunch wordt er gezorgd voor voldoende drinken. Buiten de lunch om plannen we genoeg rustmomenten in zodat kinderen goed drinken, zich in kunnen smeren en een tussendoortje kunnen nemen.

Strandkamp met overnachting

Bij het zomerkamp wordt er iedere dag gezorgd voor een uitgebreid ontbijt met muesli, melk, diverse broodjes, divers beleg, jus d’orange, thee en fruit. De lunch vindt plaats bij de strandpaviljoens en het diner vindt plaats bij de groepsaccommodatie in de binnen –of buitenruimte. Het diner is iedere dag gezond en gevarieerd. We houden rekening met dieetwensen en/of allergiën, dit kan op het boekingsformulier worden aangegeven.

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

Reddingsbrigade Nederland

Onze coaches zijn opgeleid door Reddingsbrigade Nederland en zijn volwaardig lifeguard. In samenwerking met lokale reddingsbrigades zorgen wij voor een veilige leer –en speelomgeving. Daarnaast onderwijzen onze instructeurs kinderen in het herkennen van stromingen en andere gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op zee. “Zeekennis” is een belangrijk onderdeel geworden van het surfkamp.

ASI / ISA

Onze surfinstructeurs zijn ISA of ASI gekwalificeerd. Dit zijn twee internationaal erkende opleidingen en worden overal ter wereld toegepast.

Surfbenelux

Quiksilver surfschool is aangesloten bij de Surfbenelux en werkt volgens een leerlingvolgsysteem om elk individu zo persoonlijk mogelijk te kunnen begeleiden. Quiksilver surfschool is vorig jaar gestart met het begeleiden van het talententeam waarbij vier lokale talenten extra worden ondersteund en gecoacht door onze topcoaches.

VeBon & Tüv

Wij zijn als surfschool aangesloten bij de VeBon (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor buitensport ondernemers. VeBon waarborgt de kwaliteit van haar leden door middel van kwaliteitseisen te toetsen van instructeurs, materialen (Tüv) en bedrijfsprocessen.

Reisleiding

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze instructeurs en reisleiding. Onze belangrijkste waarde is de veiligheid garanderen van de kinderen die bij ons aan een surfkamp deelnemen. Buiten de certificeringen om, leiden wij instructeurs en assistentes ook intern op. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer enthousiast en hebben meerdere jaren ervaren in het begeleiden van kinderen.

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!