Beleef de zee en vier je vakantie!

Summercamp Bakkum

SUMMERCAMP BAKKUM

Fun! Dat is precies waar het om gaat tijdens dit summercamp op de camping van Bakkum vlak bij het strand. Samen met je vrienden en vriendinnen stel je zelf jullie perfecte vakantieprogramma samen. Dus of jullie zin hebben in Raften, surfen, skaten, klimmen, survivallen of gewoon chillen. Het maakt allemaal niet uit.  Iedere dag heb je de mogelijkheid om zelf de activiteiten uit te kiezen waar jij het meeste zin in hebt.

Leeftijden

13 t/m 18 jaar

 

WAAROM EEN summercamp BIJ DE JONGENS UIT SCHOORL?

  • Een chillspot op de camping. Incl. zitzakken, safaritent en vuurplaats
  • Relaxte instructeurs
  • Inclusief alle uitstapjes en activiteiten
  • Dagexcursie naar het obstacle runpark
  • Lunch en drankjes

EEN OPTIE NEMEN KAN OOK. DEZE IS VRIJBLIJVEND EN LOOPT TOT 1 JUNI. NEEM HIER EEN OPTIE

Wil je een dagje meekijken, de activiteiten uitproberen en een aantal instructeurs ontmoeten? Kom dan naar de open dag op 2 juni in Bakkum of 7 juli in Camperduin

WAT VOOR ACTIVITEITEN?

Niks hoef en (bijna) alles mag tijdens dit summercamp. We hebben een eigen spot op de camping en een plek op het strand van Castricum waar van uit we de activiteiten organiseren. Deze vakantie zit echt bomvol vette activiteiten!

Surfen

Een zomer zonder surfen bestaat niet bij De Jongens uit Schoorl. Daarom gaan we deze week zeker het water in om te surfen. De surflessen tijdens het summercamp worden gegeven door gekwalificeerde surfleraren die tevens lifeguard zijn.

Brandingraften

Houd je van spektakel? Dan is deze activiteit aan jou besteedt! Met een grote boot probeer je de woeste zee te overmeesteren, maar probeer wel te blijven zitten!

Mountainbiken

Crossen met een mountainbike door de duinen van Castricum en Bergen.

Obstacle run clinic

Ben jij wel in voor wat uitdaging? We bezoeken deze week ook een obstacle run parcours. Op dit terrein is een speciaal parcours gecreëerd met obstakels op verschillende niveaus.

Archery Tag

Strijd tegen je nieuwe vrienden met Archery Tag. Archery Tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog. Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken.

Expeditie Robinson

Op het strand van Castricum spelen we Expeditie Robinson. Samen met je vrienden moeten er in teamverband proeven uitgevoerd worden. Een vette game!

 

Overige activiteiten

We hebben heel veel ‘speelgoed’ op onze basecamp. Zo kun je als je wilt ook; Slacklinen, indoboarden, skaten, bodyboarden en gelukkig ook genoeg chillen. We gebruiken het strand en de camping als ons speelterrein. We spelen in op het weer, dus mocht het een dag regenen jumpen we in een bus om een binnenprogramma te doen.

Met zoveel activiteiten is het belangrijk om af en toe te ontspannen. Daarom houden we elke dag een siësta. Wat luieren op het strand, in de lounge of de buitenruimte? De keuze is aan jou.

Basecamp: We starten elke dag op onze basecamp. Dit is op camping Bakkum

Camping Bakkum ligt in het prachtige Noordhollands Duinreservaat en is de grootste camping van Nederland. Wij hebben daar een eigen basecamp waar we de hele week terecht kunnen. Op loopafstand (900 meter) van het strand waar we bij club Zand en Sports @ Sea de wateractiviteiten uitvoeren.


Onze locatie op het strand:

Sports @ Sea (derde paviljoen linksaf hoofdstrand Castricum)

HET SUMMERCAMP 

HIER BOEKEN

DE PRIJS VOOR HET DAGKAMP BEDRAAGT €300,-

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

Wat doen we met slecht weer?

Binnen het watersportkamp zijn dusdanig veel activiteiten dat er bijna geen slecht weer bestaat.  Er is namelijk altijd een activiteit die hierdoor leuker of spectaculairder wordt. Hiernaast zitten we op het strand in een ruim paviljoen waar we altijd kunnen schuilen en opwarmen.

Hoe groot zijn de groepen?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 deelnemers per groep. Bij een grotere groep worden deelnemers in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

Ik wil graag alleen komen, kan dit?

Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, omdat je tijdens het strandkamp nieuwe vrienden en vriendinnen kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

Is ervaring noodzakelijk?

Nee. De meeste deelnemers hebben geen tot weinig ervaring met het aangeboden programma.

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergiën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@beachproof.nl

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

Ben je benieuwd hoe een typische dag op het watersportkamp eruit ziet? Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven. In werkelijkheid hangen de keuze voor activiteiten af van de wind & weersvoorspellingen.

Dagkamp

10:00 – 10:15 Aanvang en opbouw watersportkamp
10:15 – 11:00 Powerkite
11:00 – 12:30 Suppen
12:30 – 13:00 Lunch
13:00 – 15:30 Winchen op de lagoon en Fat max rijden!
15:30 – 16:00 Afbouw kamp

 

 

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

Dagkamp

Tijdens het dagkamp wordt er elke dag gezorgd voor een uitgebreide lunch op het strandpaviljoen zodat je je weer vol energie kunt beginnen aan het middagprogramma! Tijdens de lunch wordt er gezorgd voor genoeg drinken.

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

Reddingsbrigade Nederland

Alle instructeurs zijn opgeleid tot lifeguard en hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. Onze instructeurs herkennen gevaarlijke situaties op zee en weten hier goed mee om te gaan. Daarnaast is educatie (zeekennis) onderdeel van onze zomerkampen, zodat leerlingen na een cursus bij Quiksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te water te gaan.

VeBon

VeBon is de belangrijkste belangenorganisatie voor buitensportondernemingen in Nederland. Zij keuren de veiligheid, de kwaliteit van lesgeven, materiaal en toetsen bedrijfsprocessen en service. Via het Tüv keurmerk wordt

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!