Beleef de zee en vier je vakantie!

Watersportkamp

Ben jij toe aan een ontspannen sportieve week aan het strand? Kom dan deze zomer op watersportkamp en ontdek te tofste water en boardsporten van dit moment!
Onze instructeurs zijn echte watermen, dit betekent dat ze van elke watersport wel kaas gegeten hebben. Ze zullen jullie deze week meenemen in hun wereld. Elke dag leer je een andere sport of beleef je een unieke activiteit. Maak deze week kennis met windsurfen, golfsurfen, winchen, raften, suppen, powerkite, longboarden en nog veel meer. elke dag zal in het teken staan van een andere sport en een unieke beleving zijn. Elke dag wordt er naar het weer gekeken en van daaruit besloten welke sport hier het beste bij aansluit. Naast al het sporten zal er voldoende tijd zijn om te chillaxen en bronzen.

 

Het watersportkamp vind plaats in Camperduin gedurende alle midweken van de zomervakantie. Het kamp is zowel met als zonder overnachting te boeken, kies je voor het dagkamp dan ben je dagelijks van 10:00 – 16:00 bij ons op het kamp om hierna in je eigen bed te slapen. Blijf je slapen dan pak je natuurlijk een extra deel programma en gezelligheid mee!

Waarom een watersportkamp bij de jongens uit Schoorl?
  • Eén van de mooiste watersport plaatsen van Nederland!
  • Vernieuwende en enerverende activiteiten
  • Begeleiding door bevoegde instructeurs met jaren ervaring in de verschillende sporten.

 

Het watersportkamp bestaat altijd uit twee dagdelen, welke beide gevuld zijn met een toffe uitdagende activiteit zoals golfsurfen, longboarden of blokarten.

Hieronder een aantal activiteiten uitgelicht welke gedurende de week aanbod zullen komen.

Golfsurfen

Golfsurfen is de meest oorspronkelijke ‘boardsport’ die er is en is ook één van de meest verslavende. Leer tijdens de surfles een golf helemaal uit te rijden tot het strand. Zeker weten dat je nog een keer wilt!

The Winch

Winchen is een grote favoriet bij onze eigen instructeurs. Bij het winchen trekt een lier je over de lagune van Camperduin terwijl je op een wakeboard of surfboard je evenwicht probeert te houden. Het is te vergelijken met wakeboarden en is een goede training voor het kitesurfen!

Longboarden

Deze vorm van skateboarden heeft in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen! Met een groter skateboard met zachte wielen leer je afstanden af te leggen, te carven en misschien zelfs een mooie slide te maken!

Brandingraften

Trotseer de woeste golven tijdens het raften! Een spectaculaire activiteit waarbij je probeert te blijven zitten op de raft en je door de branding heen te slaan. Wie is de King of the Raft en blijft zo lang mogelijk aan boord? 100% fun!

Suppen

Relaxed en ontspannen zijn de eerste woorden waar je bij deze activiteit aan denkt, rustig peddelen door de grachten of bij ons op de lagune dit is echter lastiger dan je zou verwachten. Het niveau en de intensiteit stijgt al helemaal wanneer we jullie meenemen naar de zee. Kom jij door de branding? Lukt het om een golf te surfen?

Fatmax e-bike

Deze electrische step ziet er vanaf moment één al tof uit, een rondje over de fietspaden is leuk. Maar hier houden we het natuurlijk niet bij, deze step is namelijk een offroad step. Dit gaan we dan ook beleven op het mountainbike parkour van Schoorl. Hou je vast want dit gaat hard!

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

Alle weken van de zomervakantie is het mogelijk om bij het watersportkamp ook een overnachting te boeken. Je blijft dan slapen in onze ‘beachfarm’, een speciaal ingerichte groepsaccommodatie op een geweldige plek middenin de polder. Deze unieke accommodatie ligt op korte afstand van het watersportkamp en beschikt over gezellige binnen –en buitenruimtes waar je ultiem kunt chillen na een lange dag op het water. De gezamenlijke binnenruimte is tevens de plek waar elke avond een leuk programma plaatsvind, zoals de legendarische ‘weerwolfavond’ of de bonte avond… Dit wil je niet missen!

Faciliteiten

De beachfarm beschikt over een grote gezamenlijke binnen –en buitenruimte waar gechillt en gegeten kan worden. Hier vindt ook het avondprogramma plaats. Het slaapgedeelte bestaat uit slaapzalen met voldoende sanitair. Wij zorgen voor een goede kamerverdeling op basis van leeftijden, geslacht en natuurlijk vriendschappen!

Begin –en eindtijden

Het watersportkamp vindt plaats van maandag t/m vrijdag in Camperduin. De aanvang op maandag is om 10:00 bij ons strandhuis in Camperduin waar we gelijk beginnen met een activiteit. De bagage wordt in de tussentijd door het organisatieteam naar de Beachfarm gebracht.

Fiets

De accommodatie ligt op fietsafstand vanaf het kitesurfkamp. Deelnemers aan het kitekamp dienen zelf een fiets mee te nemen Is het echter niet mogelijk om een fiets mee te nemen vanuit huis, dan is het mogelijk een fiets te huren voor €35,-. Wil je een fiets huren? Geef dit aan op het boekingsformulier onder ‘Opmerkingen’.

FOTO’S

ZIE HIER FOTO’S DE WAKER IN PETTEN

 

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

Watersportkamp Camperduin (Schoorl)

Datum

Dagkamp

Met overnachting

12 t/m 16 juli
RESERVEER DIRECT
RESERVEER DIRECT
19 juli t/m 23 juli
RESERVEER DIRECT
RESERVEER DIRECT
26 t/m 30 juli
RESERVEER DIRECT
RESERVEER DIRECT
2 t/m 6 augustus
RESERVEER DIRECT
RESERVEER DIRECT
9 t/m 13 augustus
RESERVEER DIRECT
RESERVEER DIRECT
16 augustus t/m 20 augustus
RESERVEER DIRECT
RESERVEER DIRECT

De prijs voor het dagkamp bedraagt €300,-

De prijs voor het watersportkamp inclusief overnachting bedraagt €525,-
Optioneel bij te boeken zijn fietshuur (€35,- extra)  Geef dit aan bij de boeking.

Het watersport kamp is vanaf 12 jaar.

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

Wat doen we met slecht weer?

Binnen het watersportkamp zijn dusdanig veel activiteiten dat er bijna geen slecht weer bestaat.  Er is namelijk altijd een activiteit die hierdoor leuker of spectaculairder wordt. Hiernaast zitten we op het strand in een ruim paviljoen waar we altijd kunnen schuilen en opwarmen.

Hoe groot zijn de groepen?

De groepsgrootte verschilt per week en ligt gemiddeld rond de 15 deelnemers per groep. Bij een grotere groep worden deelnemers in kleinere groepen geplaatst, zodat een goede groepsdynamiek en veiligheid gewaarborgd blijft en we persoonlijke aandacht kunnen geven.

Ik wil graag alleen komen, kan dit?

Ja, je zal zeker niet de enige zijn. Het kan zelfs extra leuk zijn, omdat je tijdens het strandkamp nieuwe vrienden en vriendinnen kunt maken! Omdat kinderen altijd in dezelfde leeftijdscategorie geplaatst worden en meerdere kinderen alleen komen, maak je snel contact. Daarnaast zorgen onze instructeurs en begeleiders ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en elkaar snel leert kennen.

Is ervaring noodzakelijk?

Nee. De meeste deelnemers hebben geen tot weinig ervaring met het aangeboden programma.

Houden jullie rekening met dieetwensen en allergiën?

Ja, op het aanmeldingsformulier kun je dit aangeven en wij zullen hier rekening mee houden.

Heb je meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken op 072 509 2773 of door een mailtje te sturen naar info@beachproof.nl

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

Ben je benieuwd hoe een typische dag op het watersportkamp eruit ziet? Hieronder hebben we een voorbeelddag beschreven. In werkelijkheid hangen de keuze voor activiteiten af van de wind & weersvoorspellingen.

Dagkamp

10:00 – 10:15 Aanvang en opbouw watersportkamp
10:15 – 11:00 Powerkite
11:00 – 12:30 Suppen
12:30 – 13:00 Lunch
13:00 – 15:30 Winchen op de lagoon en Fat max rijden!
15:30 – 16:00 Afbouw kamp

 

Kitesurfkamp inclusief overnachting

08:30 – 09:30 Ontbijten
09:30 – 09:45 Gezamenlijk fietsen naar het kitesurfkamp
10:00 – 16:00 Programma zoals hierboven staat beschreven
16:00 – 16:15 Gezamenlijk fietsen naar de Beachfarm
16:30 – 18:00 Vrije tijd
18:00 – 19:00 Avondeten
19:30 – 21:00 longboarden!

 

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

Watersportkamp inclusief overnachting

Iedere dag weer staan er gezonde en lekkere maaltijden klaar, zodat je er elke dag weer volop tegenaan kunt. Het ontbijt bestaat uit diverse broodjes, divers beleg, jus d’orange, muesli, melk, fruit en thee. De lunch vindt plaats bij het strandpaviljoen. s’ Avonds wordt er gezorgd voor een voedzame en heerlijke maaltijd door ons team in de keuken. Naast deze drie grote maaltijden zorgen we gedurende de dag voor voldoende tussendoortjes en drinken.

Dagkamp

Tijdens het dagkamp wordt er elke dag gezorgd voor een uitgebreide lunch op het strandpaviljoen zodat je je weer vol energie kunt beginnen aan het middagprogramma! Tijdens de lunch wordt er gezorgd voor genoeg drinken.

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!

Reddingsbrigade Nederland

Alle instructeurs zijn opgeleid tot lifeguard en hebben kennis en ervaring in het verlenen van EHBO. Onze instructeurs herkennen gevaarlijke situaties op zee en weten hier goed mee om te gaan. Daarnaast is educatie (zeekennis) onderdeel van onze zomerkampen, zodat leerlingen na een cursus bij Quiksilver Surfschool beter zijn opgeleid om zelfstandig te water te gaan.

VeBon

VeBon is de belangrijkste belangenorganisatie voor buitensportondernemingen in Nederland. Zij keuren de veiligheid, de kwaliteit van lesgeven, materiaal en toetsen bedrijfsprocessen en service. Via het Tüv keurmerk wordt

Benieuwd naar een zomerkamp? Neem een kijkje tijdens onze open dag en maak kennis met de activiteiten en instructeurs!